‘Hebben jullie al graskaas?’ De meest gestelde vraag in de afgelopen weken. Eindelijk kunnen we deze beantwoorden met ja. Nog in beperkte mate, maar JA, de eerste graskaasjes zijn rijp. Ons assortiment graskaas zal in de komende weken steeds verder uitbreiden. Via onze socials en de assortiment pagina van onze website houden we je hiervan op de hoogte. 

Momenteel verkopen we de eerste Betuwse kleine graskaasjes, de eerste verkoopdag zijn deze al hard gegaan dus slechts nog maar enkele op voorraad. Volgende week komen hier Italiaanse kruiden kleine graskaasjes bij. Vanaf 13 juli Betuwse graskaas jong. Gewoon onze Betuwse Boerderijkaas, maar dan nog lekkerder romig! Gewoon voor dezelfde prijs als je bij ons gewend bent. 

‘Waarom duurt het zo lang voor we bij jullie graskaas kunnen kopen?’
De daaropvolgende meest gestelde vraag. De vele regenval in de afgelopen periode zal je vast niet ontgaan zijn. Dit had tot gevolg dat onze weide nog veel langer dan normaliter te drassig was voor onze koeien. Ze konden dit jaar pas een stuk later lekker naar buiten, de wei in. Hier moeten ze dan eerst een tijdje grazen voordat hun melk geschikt is voor echte graskaas. De kaas moet vervolgens een x aantal weken rijpen en zo is het al juli voor de graskaas bij ons klaar is voor verkoop. Geduld is een schone zaak. Nu extra genieten van lekkere romige Betuwse Boerderijkaas.