Met trots willen wij laten weten dat we op korte termijn gaan starten met de verkoop van onze ambachtelijk gemaakte en smaakvolle Betuwse Boerderijkaas!

Jarenlange voorbereidingen zijn voorafgegaan. Ruim 4 jaar terug besloot Koos zijn kaasboerderijdroom te gaan verwezenlijken. Je moet toch wat als je na 50 jaar je zoons meer ruimte wil geven op de gezamenlijke melkveehouderij. Alles qua gebouw, productieruimte, kaasopslag en benodigdheden werd niet alleen zelf bedacht en uitgezocht, maar ook grotendeels eigenhandig gemaakt. Koos en Thea volgden met plezier een cursus kaasbereiding.

In maart jongstleden sloot schoondochter Rianne aan bij de meer administratieve voorbereidingen. Ook was actief meedenken en uitvoeren in de opstartfase zeer welkom, 2 weten meer dan 1. Vanaf heden zal Rianne ook de digitale communicatie met de (potentiële) klant verzorgen middels beheer van de nieuwsberichten, Facebook en Instagram.

Afgelopen 25 april was het dan eindelijk zo ver. De eerste kazen konden worden gemaakt! Thea schoot de eerste foto’s en schoondochter Jessica zette een website op.

Inmiddels hebben we de eerste kazen, jong/jong belegen, kunnen proeven en daar werden we heel blij van. Heerlijke smaakvolle romige kaas. Omdat we zelf natuurlijk bevooroordeeld zijn hebben we ook her en der wat kaas uitgedeeld en feedback ingewonnen. Overall conclusie: dit wil je eten! Heerlijk voor op de boterham, op een cracker of blokje kaas bij een drankje. Als je deze kaas hebt geproefd heb je pas door hoeveel meer smaak kaas kan hebben dan de standaard kaas uit de supermarkt.

Nog heel even en dan kun je bij ons terecht voor onze smaakvolle Betuwse Boerderijkaas, gemaakt van eigen melk op onze boerderij in Elst. Wil je meer weten over het productieproces of onze boerderij, lees meer op onze website. Houd de website en social media in de gaten, hier kondigen wij op korte termijn aan wanneer de daadwerkelijke verkoop van start zal gaan.